Findandelsboliger.dk

Find andelsboliger til salg.

Andelsbolig til salg i Slagelse

62 m2 andelsbolig i Slagelse til salg

Attraktivt beliggende andelsbolig

BYD. Attraktiv andelsbolig udbydes nu til salg

Dejligt centralt beliggende i Slagelse, finder I boligen. Med en placering blot 200 meter fra Rådhuspladsen, finder man gode indkøbsmuligheder, shopping og cafe livet i gåafstand.

Boligens to plan består af 62 kvm, som fordeler sig med køkken, stue og badeværelse i stueplan, og på første salen finder i soveværelse og stort repos. Ydermere er der et stort tilhørende kælderrum, perfekt til opbevaring.

I 2022 gennemgik boligen en renovering, hvor der blandt andet blev indsat nyt Kvik køkken med tilhørende nye hvidevare, nyt gulv og vægge + lofter blev ordnet.

Til boligen er der en tilhørende privat parkeringsplads, hvor foreningen i alt deler 6 pladser. Derudover er der en stor fælles have med egen terrasse.

Andelsboligen ligger i en veldrevet forening, bestående af samlet 4 enheder med en virkelig god økonomi - INGEN lån eller anden form for gæld i foreningen.

Det er tilladt at foretage forældrekøb og boligen må også lejes ud.

Andelsboligen sælges til kr. 100.000 UNDER maksimalprisen/andelskronen jf. vurderingsprincippet. Derudover får køber forbedringer samt løsøre “gratis” med i købet.