Findandelsboliger.dk

Find andelsboliger til salg.

Andelsbolig til salg i Aalborg Øst

94 m2 andelsbolig i Aalborg Øst til salg

Andelsbolig til den lille familie eller senior parret.

Étplanshjem med solrig terrasse. Det er netop hvad, du på Holstebrovej 8 kan få fingrene i nu. Her udbyder vi nemlig en gedigen andelsbolig, som består af 94 kvadratmeter rækkehus, som er tilknyttet en sydvendt terrasse og har beliggenhed i Nørre Tranders Aalborg Øst, der ikke lader dig mangle noget.
Den store carport har plads til bil og evt. traiiler, samt et lille værksted. Så her kan senior parret nyde sit otium eller den lille familie et roligt kvarter med skønne naboer.

Grøn beliggenhed tæt på indkøb.
Aalborg Øst er en bydel med stor vækst, og det forstår man godt, for her er virkelig dejligt at være. På trods af den gode beliggenhed ved Danmarks tredje største by, får naturen nemlig stadig lov at leve i bedste velgående med marker, grønne områder og Rørdal Kridtgrav tæt på. Herudover er indkøb blot 500 meter væk, mens Aalborg Centrum nemt kan nås med offentlig transport, i bil eller med en frisk cykeltur.

Privatliv og fællesskab.
Boligen er en del af en veldrevet andelsforening, som giver et godt udgangspunkt for fællesskab tæt på hjemmet, hvilket også understøttes af et fælles, grønt område. Samtidigt er rækkehuset indrettet med en sydvendt terrasse, der er effektivt afskærmet fra naboerne, så du får din helt egen, solrige oase. Foran hjemmet er der parkeringsmuligheder for flere biler, og ejendommen fremtræder generelt pænt og velholdt hele vejen rundt.

Boligen har tre værelser, en stor stue bygget sammen med køkken ...